Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου, 2023

Α/ΓΕΕΘΑ: «Όπλα Νέμεσις και Τίσις που θα τιμωρήσουν αδυσώπητα όσους τολμήσουν να διαπράξουν το μοιραίο λάθος»

Κοινοποίηση

Παρακαλούμε αφήστε ενεργές τις διαφημίσεις στο nemesishd.gr και στηρίξτε την προσπάθεια μας

Copyright: NEMESIS HD (NEMESISHD.GR) εκτός των ρητά αναφερόμενων εξαιρέσεων (πνευματικά δικαιώματα τρίτων) - Η αντιγραφή του κειμένου του άρθρου απαγορεύεται - Χρησιμοποιήστε την κοινοποίηση

Αποφασιστικό μήνυμα έστειλε ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Κωνσταντίνος Φλώρος στους εχθρούς της πατρίδας μας, προειδοποιώντας ότι τα ελληνικά όπλα θα μετατραπούν σε όπλα Νέμεσις και Τίσις για όποιον διαπράξει το μοιραίο λάθος.

Α/ΓΕΕΘΑ: «Όπλα Νέμεσις και Τίσις που θα τιμωρήσουν αδυσώπητα όσους τολμήσουν να διαπράξουν το μοιραίο λάθος» - NEMESIS HD
PHOTO: ΓΕΕΘΑ

Συγκεκριμένα ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ είπε:

«Tα ελληνικά όπλα είναι όπλα ειρήνης και αποτροπής. Είναι όπλα ειρήνης, σταθερότητας και ασφάλειας για την ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων και της Νοτιοανατολικής Μεσογείου. Θα μετατραπούν όμως σε όπλα Νέμεσις και Τίσις που θα τιμωρήσουν αδυσώπητα εκείνους που θα τολμήσουν να διαπράξουν το μοιραίο λάθος της ύβρεως.

Ο Αρχηγός ΓΕΝ Αντιναύαρχος Ιωάννης Δρυμούσης κατά την διάρκεια της εκδήλωσης
Ο Αρχηγός ΓΕΝ Αντιναύαρχος Ιωάννης Δρυμούσης κατά την διάρκεια της εκδήλωσης

PHOTO: ΓΕΕΘΑ

«Οι Ένοπλες Δυνάμεις λοιπόν είναι σήμερα πιο δυνατές και πιο αξιόμαχες από ποτέ, υψώνοντας επίγεια, θαλάσσια και εναέρια τείχη αποτροπής σε όσους μας απειλούν αλαζονικά, απροκάλυπτα και ανερυθρίαστα ότι θα έρθουν ξαφνικά μια νύχτα.

Εκείνοι τις απειλές τους, εμείς όμως τη δουλειά μας. Και η δουλειά μας είναι να εκπαιδευόμαστε εντατικά είτε σε εθνικό επίπεδο, είτε με φίλους, εταίρους και συμμάχους.

Η δουλειά μας είναι να βρισκόμαστε στο πλευρό των ελλήνων πολιτών όποτε το χρειάζονται και όταν έρχεται αντιμέτωποι με καταστάσεις έκτακτης ανάγκης» ανέφερε σε σημεία των δηλώσεων του.

Αρχηγός ΓΕΣ του Αντιστράτηγος (ΠΖ) Άγγελος Χουδελούδης στην εκδήλωση
Αρχηγός ΓΕΣ του Αντιστράτηγος (ΠΖ) Άγγελος Χουδελούδης στην εκδήλωση

PHOTO: ΓΕΕΘΑ

Οι δηλώσεις αυτές έγιναν κατά την παρουσία του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ, Κωνσταντίνου Φλώρου στη Λέσχη Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων για την κοπή της Βασιλόπιτας του Συνδέσμου Επιτελών Εθνικής Άμυνας.

Τελευταίες εξελίξεις

Διαβάστε ακόμα