Αρχική ΓΝΩΜΗ Είναι ο Ερντογάν άρρωστος και τι σημαίνει αυτό για την Ελλάδα;

Είναι ο Ερντογάν άρρωστος και τι σημαίνει αυτό για την Ελλάδα;

0
Είναι ο Ερντογάν άρρωστος και τι σημαίνει αυτό για την Ελλάδα; - NEMESIS HD
Photo by Ministerio de Relaciones Exteriores, CC BY-SA 2.0

Ξεκίνησε ξανά ένα μπαράζ φημολογιών ότι ο Ερντογάν είναι άρρωστος και ότι είναι ουσιαστικά «λίγα τα ψωμιά του» με αρκετά ελληνικά μέσα ενημέρωσης να προσθέτουν αυτό το άρθρο στα εκατοντάδες άλλα περί αρρώστιας του Ερντογάν τα τελευταία χρόνια.

Δεν θα πούμε εμείς πώς να κάνουν την δουλειά τους τα υπόλοιπα μέσα ενημέρωσης και σε καμία περίπτωση δεν είναι κακό να γνωρίζουμε τις αδυναμίες ενός εχθρού μας.

Όμως το δικό μας άρθρο στοχεύει στο να εξηγήσουμε αν θα πρέπει πραγματικά να ασχολούμαστε με την υγεία του Ερντογάν και αν η «κακή υγεία του» επηρρεάζει κάπως την Ελλάδα.

Τι διαβάζουμε για τον Ερντογάν…

Αρχικά, διαβάζοντας σχετικά άρθρα για την υγεία του Ερντογάν βλέπουμε ένα είδος θριαμβολόγησης για το πόσο «βαριά άρρωστος» είναι ο Τούρκος Πρόεδρος και «τους μήνες που του μένουνε».

Πραγματικά αυτό δείχνει μια αδυναμία κατανόησης του προβλήματος «Τουρκία» καθώς δίνει την εντύπωση ότι αν βγεί απο την μέση ο Ερντογάν, όλα τα προβλήματα μας θα λυθούν, σαν να μην υπήρχε Τουρκία πριν τον Ερντογάν, σαν να μην έχουμε τα παραδείγματα απο τα Ίμια, την Κύπρο και την Μικρασιατική καταστροφή.

Ακόμα, διαβάζουμε συνεχώς ότι έχει κι απο μία νέα αρρώστια με βάση άρθρα που βγάζουν άτομα αμφιβόλου αξιοπιστίας και η παραμικρή αδιαθεσία του Ερντογάν, δημιουργεί τίτλους ανακοίνωσης λίγο πολύ «θανατικού».

Τι πραγματικά συμβαίνει

Με βάση όλα αυτά στο μυαλό μας, θα θέλαμε να εξηγήσουμε ως NEMESIS HD ότι ο Ερντογάν είναι ένας άνθρωπος 68 χρονών που ανεξάρτητα απο την στάση του στα ελληνοτουρκικά, έχει και τα αντίστοιχα προβλήματα υγείας της ηλικίας του.

Η θριαμβολόγηση για το «αν του μένουν μήνες» και το «πόσο βαριά άρρωστος» μπορεί να είναι, πραγματικά πέρα απο κουτσομπολιό, δεν έχει καμία άλλη χρησιμότητα.

Ο τουρκικός φανατισμός, είναι το πρόβλημα και ο Ερντογάν είναι απλά κομμάτι του, θα πρέπει να μπει ένα τέλος στην λογική, ότι αν φυγει απο την μέση ο Ερντογάν, τα προβλήματα μας με την Τουρκία θα σταματήσουν απότομα.

Πείτε μας την γνώμη σας στα σχόλια!

Διαβάστε ακόμα: ΕΚΤΑΚΤΟ: Υπό κράτηση στην Τουρκία Ρωσικό πλοίο με Ουκρανικά σιτηρά (nemesishd.gr)

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Exit mobile version