ΑΠΟΨΗ: Ο Παραλογισμός των Φρεγατών…

Παρακαλούμε αφήστε ενεργές τις διαφημίσεις στο nemesishd.gr και στηρίξτε την προσπάθεια μας

Copyright: NEMESIS HD (NEMESISHD.GR) εκτός των ρητά αναφερόμενων εξαιρέσεων (πνευματικά δικαιώματα τρίτων) - Η αντιγραφή του κειμένου του άρθρου απαγορεύεται - Χρησιμοποιήστε την κοινοποίηση

Τέλη καλοκαιριού προς αρχές φθινοπώρου 2021, πίσω από τις πόρτες στρατιωτικά και πολιτικά επιτελεία αναζητούν την καλύτερη πρόταση, αναζητούν την νέα φρεγάτα, την πιθανή ενδιάμεση, τον εκσυγχρονισμό.

Δεν το γνωρίζουμε παρά μόνο το υποθέτουμε. Πώς θα μπορούσαμε άλλωστε να ξέρουμε για διαβαθμισμένες κινήσεις! Φανταζόμαστε όμως τις μάχες που δίνονται για να επιλεχτεί το καλύτερο για το Πολεμικό μας Ναυτικό, το καλύτερο για την χώρα. Οι μάχες τους όμως δεν έχουν σημασία. Σημασία έχει μόνο ο πόλεμος στο twitter, στο facebook, στο tiktok, στο youtube, στις ιστοσελίδες και στα περιοδικά. Ο πόλεμος αυτός δεν θα κρίνει την σωστή πρόταση για το Πολεμικό Ναυτικό, αλλά πόσα νέα ψυχιατρικά ιδρύματα θα πρέπει να ανοίξουν για να μας χωρέσουν όλους μέσα. Διότι ο “διάλογος” που γίνεται μόνο εκεί μπορεί να οδηγήσει.

Όλοι ξέρουν για τις προτάσεις. Όλοι ξέρουν για τα συστήματα. Όλοι ξέρουν για τις τιμές, για τα όπλα, για τα πάρε δώσε. Όλοι έχουν τελικά πρόσβαση πίσω από τις κλειστές πόρτες, παρόλο που πολλά άλλαξαν από την άνοιξη του 2021. Παρόλο που πολλοί “γνώστες” διαψεύστηκαν πανηγυρικά, η κατάσταση παραμένει ίδια, κανένα λάθος, καμία συγνώμη, μόνο νέα διθυραμβικά άρθρα και αναλύσεις πολλές φορές σε πλήρη αντίθεση!

Η κατάσταση φαίνεται να είναι γνωστή αλλά δεν είναι. Πλέον έχουμε νέες προσθήκες. Έχουμε την συνομωσία των συνομωσιών. Έχουμε τον παραλογισμό της λογικής

Διότι πως αλλιώς μπορεί να χαρακτηριστεί αυτό που συμβαίνει;

  • Δεν μπορεί κυρίες και κύριοι πλοία που κάποτε τα παρουσιάζατε ως την επιτομή της τεχνολογίας, σήμερα να είναι άχρηστα.
  • Δεν μπορεί πλοία που δεν έχουν καν τορπιλοσωλήνες να χαρακτηρίζονται ως καλύτερα στον ανθυποβρυχιακό πόλεμο από άλλα που σύμφωνα με παλαιότερα δημοσιεύματα σας έχουν ακριβώς τα συστήματα που επιθυμεί το Πολεμικό Ναυτικό!!!
  • Δεν είναι δυνατόν όταν άτομα διαφωνούν μαζί σας να τους φέρεστε απαξιωτικά και να τους κατατάσσετε σε μία από τις εθνικές κατηγορίες ψεκασμένων. Και ναι δυστυχώς υπάρχουν αυτές, αλλά δεν ανήκουν εκεί όλοι όσοι διαφωνούν μαζί σας.

Κάποια στιγμή πρέπει να συνειδητοποιήσετε ότι δεν είστε εκπρόσωποι τύπου των επίσημων θεσμών. Πρέπει να συνειδητοποιήσετε ότι όσο προωθείτε μια πρόταση με παράλογα επιχειρήματα, θα κατηγορείστε.

Επιπλέον, κάθε βδομάδα γράφετε για νέες διαμορφώσεις, νέα συστήματα. Κάνετε ανακυκλώσεις παλαιότερων άρθρων παρουσιάζοντας τα ως καινούργια. Ουσιαστικά, τα βάζετε όλα για να πιάσετε σίγουρα το αποτέλεσμα. Προσέξτε όμως μην την πατήσετε όπως με την ισπανική πρόταση που μερικοί την είχατε για φαβορί.

Ως δημοσιογράφοι έχετε την ευθύνη να ενημερώνετε σωστά τον κόσμο και επειδή η θεματολογία αφορά την άμυνα, αυτήν η ευθύνη έχει μεγαλύτερη βαρύτητα.

Τα πράγματα είναι πολύ απλά, με τον δρόμο που ακολουθείτε όσο αναφορά τις φρεγάτες, μέχρι να βγει η απόφαση εσείς θα τσακώνεστε στο twitter και εμείς οι αναγνώστες θα ψάχνουμε τρόπους να διαφύγουμε από αυτόν σας τον παραλογισμό…

Η άποψη του αρθρογράφου δεν εκφράζει απαραίτητα το NEMESISHD.GR και δημοσιεύεται στα πλαίσια της ελευθερίας της έκφρασης

Τελευταίες εξελίξεις

Exit mobile version