Ο ΕΒΡΟΣ ΝΙΚΗΣΕ ΞΑΝΑ – ΔΕΝ ΕΠΕΚΤΕΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΚΥΤ ΦΥΛΑΚΙΟΥ: Η Κυβέρνηση έκανε πίσω στην άδικη απόφαση

Ο ΕΒΡΟΣ ΝΙΚΗΣΕ ΞΑΝΑ – ΔΕΝ ΕΠΕΚΤΕΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΚΥΤ ΦΥΛΑΚΙΟΥ: Η Κυβέρνηση έκανε πίσω στην άδικη απόφαση

«Απόφαση της Κυβέρνησης είναι να ΜΗΝ αυξηθεί και να ΜΗΝ επεκταθεί η χωρητικότητα της δομής στον Έβρο, κατόπιν εκτενούς διαβούλευσης με την τοπική κοινωνία και φυσικά με τα συναρμόδια Υπουργεία».

Δήλωσε η αναπληρωτής εκπρόσωπος τύπου της Ελληνικής κυβέρνησης πριν λίγο.

Οι κάτοικοι της Θράκης ειχαν ξεκινήσει εναν ανένδοτο αγώνα εναντίον της κυβερνητικής πρόθεσης να επεκταθεί το ΚΥΤ Φυλακίου αλλα και να μεταφέρουν περισσότερους κάθε λογής μετανάστες στην περιοχή του Έβρου.

Υπενθυμίζεται οτι εντάση ειχαν προκαλέσει δηλώσεις του κ. Νότη Μηταράκη καθως ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Φυλακίου, ειχε καταγγείλει δημόσια οτι ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Νότης Μηταράκης, νευριασμένος από τις αντιδράσεις των χιλιάδων Εβριτών, αλλά και την κατάρριψη των επιχειρημάτων του, όπως υποστήριξε ο κ. Τυρμπάκης, προχώρησε σε ευθεία απειλή για την περιοχή λέγοντας οτι «Μπορώ και 10.000 αλλοδαπούς να φέρω και θα το κάνω»

Ο Έβρος ομως κέρδισε για αλλη μια φορά και έστειλε το μήνυμα οτι δεν πρόκειται να αφήσουν οι Ελληνές που τον υπερασπίζονται να πέσει ουτε απο εξωτερικό κίνδυνο αλλα ουτε και απο εσωτερικό

Share
Translate »