Αισχρές κατηγορίες και απειλές εναντίον της Ελλάδας απο τον Φαχρετίν Αλτούν

Αισχρές κατηγορίες και απειλές εναντίον της Ελλάδας απο τον Φαχρετίν Αλτούν

“‎Η Ελλάδα φιλοξενεί τρομοκρατικές οργανώσεις, συμπεριλαμβανομένου του ΡΚΚ. Από ένα υποτιθέμενο στρατόπεδο προσφύγων εντός της ΕΕ, οι τρομοκράτες αυτοι σχεδιάζουν επιθέσεις (συμπεριλαμβανομένων βομβιστικών επιθέσεων αυτοκτονίας) εναντίον της Τουρκίας, συμμάχου του ΝΑΤΟ – και οι πραγματικοί πρόσφυγες αφήνονται νεκροί στο Αιγαίο.

Ήρθε η ώρα να τερματίσουμε την ατιμωρησία της Ελλάδας!‎

είπε ο Φαχρετίν Αλτούν απειλώντας ανοιχτά την Ελλάδα.

Η κίνηση του Αλτούν σε σοβαρή χώρα θα μπορούσε να θεωρηθεί μέχρι και αιτία πολέμου απο την Ελλάδα ρισκάροντας να δεχθεί η Τουρκία προληπτικά χτυπήματα σε κάθε ναύσταθμο και βάση της στα Μικρασιατικά παράλια καθώς δεν ειναι κάποιος τυχαίος αλλα ειναι ο επικεφαλής της Διεύθυνσης Επικοινωνιών της Προεδρίας της Τουρκίας

Το Ελληνικό Υπουργείο Εξωτερικών ήδη εχει απορρίψει τους ανυπόστατους ισχυρισμούς του Φαχρετίν Αλτούν:

“Απορρίπτουμε κατηγορηματικά κάθε προσπάθεια σπίλωσης της εικόνας της Ελλάδας μέσω της προβολής απαράδεκτων μυθευμάτων. Ερώτημα δημιουργεί η επιλογή του χρόνου εμφάνισης τέτοιων ανυπόστατων και φαιδρών ισχυρισμών.”

καταλήγει η δήλωση του ΥΠΕΞ

Ο Φαχρετίν Αλτούν θυμήθηκε το PKK και ξέχασε ποιος έστελνε το ISIS στην πόρτα της Ελλάδας πέρσι το Πάσχα. Ας προσπαθήσουν να μας “τιμωρήσουν” οπως αναφέρουν στην δήλωση του Αλτούν και θα πάρουν την απάντηση τους στις πεδιάδες της Θράκης.

Share

Written by:

2,919 Posts

View All Posts
Follow Me :
Translate »