Πολλά Λόγια , Μηδέν πράξεις – Στρατιωτικές επιλογές αλήθεια υπάρχουν;

Kαθε μέρα βομβαρδιζόμαστε με αρθρά για το πόσο ξύλο ρίχνουμε στα Τουρκικά αεροσκάφη και πλοία στο Αιγαίο με αρθρά που λιγό ως πολύ μας πηγαίνουν απο το κλίμα ειρήνης σε συνθήκες στρατιωτικών επιχειρήσεων με σαφέστατα νικητή την ΠΑ , το ΠΝ ή ακομα και πολλές φορές τις Ειδικές δυνάμεις οπου “πρόλαβαν ” και πηραν θεση μαχης πριν τους Απέναντι. 

Τα αρθρά αυτου του τύπου μας εχουν συνηθίσει σε τιτλούς τυπού “ΣΟΚ ΚΑΙ ΔΕΟΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ” “ΤΑ ΜΑΧΗΤΙΚΑ ΜΑΣ ΚΥΝΗΓΗΣΑΝ ΤΑ ΜΕΜΕΤΙΑ ” κτλπα…

Αλήθεια , δεν διαφωνώ οτι πραγματικά αυτο συμβαίνει μονο που δεν καταλαβαίνω κάτι .
ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΤΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ “ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ” ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΕΙΣΒΟΛΕΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΑΙΤΙΑ ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ ΤΟΥ ΗΘΙΚΟΥ.

Η Αληθειά ειναι οτι αυτην την στιγμή Τουρκικά Μαχητικά ΠΕΤΑΝΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΘΝΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΑΙΝΕΥΟΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΠΗΓΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΜΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΟΥΝ . Μηπώς αυτη η πρόταση σας θυμιζει κάτι; ” Όλα τα αεροσκάφη αναγνωρίστηκαν και αναχαιτίστηκαν σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες, κατά πάγια πρακτική.”

Με βάση αυτα που γινοντέ οχι απλα δεν θα επρεπε να ειμαστε υπερήφανοι αλλα θα επρεπέ ηδη να εχουμε κατσει να δούμε τι πάει στραβα . Αν θέλουμε οι γυρω μας να μας σεβοντέ δεν γινεταί με λόγια , κανείς δεν θα σε σεβαστεί οταν είσαι μονο λόγια και ΜΗΔΕΝ ΠΡΑΞΕΙΣ. Αν θελούμε να περηφανευόμαστε για τον ευατό μας θα πρέπει να αφήσουν την ΠΑ και το ΠΝ να αντιδράσει σε κάθε εισβολή τουλαχιστον πανω απο εθνικο εδαφός ΄η σε Υφαλοκρηπίδα  Μιας και ουτε καν την ΑΟΖ μας δεν εχουμε φροντισει να ξεκαθαρισουμε  ” με βαση τους κανονές εμπλοκής τους και ποιοί ειναι αυτοί ; ” Shoot & Kill ” και όχι ” Lock & Leave ”  που έχουν επιβάλει οι πολιτικές της Ελλάδας ολα αυτα τα χρόνια αναίχοντας ολόν αυτον τον πραγματικά βιασμό της εθνικής μας ακεραιότητας , περιμένωντας τις προφήτειες να μας σώσουν. 

Η Τουρκία αυτήν την στιγμή εξοπλίζεται με F-35 , S-400 και αλλες εκατονταδες προγραμματα ενχωρια και μη που σε λιγα χρονιά θα τις προσδώσουν απολυτη υπεροπλία , αφηνοντάς τον Ελληνικό στρατό ικανό να αντιμετωπισει μονο την Αλβανια και τις λοιπες διαλυμενες χώρες των Βαλκανιών. Αραγέ θα πρέπει εμεις να αρκεστούμε στις συνήθης αναχαιτίσεις ή να ενεργήσουμε και εμείς οπως το Ισραηλ το 1967 με προληπτικό χτύπημα με τις ήδη υπάρχουσες δυνάμεις οι οποιές με τεραστιά προσπάθεια απο τα στελέχη του ΕΣ κρατιούντε ενεργες και (αξιομαχές θέλω να πιστευώ ..).

Κυριοί ειναι η ώρα τον αποφάσεων και εδώ δεν χωράνε μικροπολιτικές αυτο πρεπει να γίνει γινει καταονητο απο ολες τις πλευρες τοσο απο τους πολιτες οσο και απο τις κυβερνησεις .

-NemesisHD

Share
Translate »