Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου, 2023

Η Σημαία Κύριοι δεν ειναι ξεσκονόπανο ! Ο Αμίρ και το πάρτυ της σημαίας

Κοινοποίηση

Παρακαλούμε αφήστε ενεργές τις διαφημίσεις στο nemesishd.gr και στηρίξτε την προσπάθεια μας

Copyright: NEMESIS HD (NEMESISHD.GR) εκτός των ρητά αναφερόμενων εξαιρέσεων (πνευματικά δικαιώματα τρίτων) - Η αντιγραφή του κειμένου του άρθρου απαγορεύεται - Χρησιμοποιήστε την κοινοποίηση

 Τις τελευταιές μέρες βλέπουμε ενα ανεύ προηγουμένου σκηνικό με τις ευλογίες της Κυβερνησης Συρίζα οπου μετά την κατάργηση της αριστείας , κινησή σαφώς σωστή καθώς το καθε Ελληνόπουλο έχει το δικαιώμα να κρατήσει την σημαία για την οποία έχουν πέσει οι προγονοί του μαχόμενοι και πολυ πιθανό να πέσει και το ίδιο το Ελληνόπουλο μαχόμενο για την υπεράσπιση αυτού του Ιερού λαβάρου του εθνούς μας .

ΑΛΛΑ

Πρέπει μερικοί μερικοί να καταλάβουν οτι την σημαιά αυτην δεν εχει δικαιώμα να την κρατάει ο καθένας “προσφυγας” απο το Αφγανιστάν οπου προς ενημέρωση σας  ΔΕΝ  ΕΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ ( Οι ταλιμπάν αποτελουν προβλημά σαφώς αλλα εδω και πάλι δημιουργήτε το ερώτημα γιατι τοσο ο ίδιος ο Αμίρ και περισσότερο οι γονεις του μιας και μιλάμε για μικρό παιδάκι , αντι να μεινούν πίσω να σώσουν την χώρα τους διαλεξαν την λυση της φυγής;;)

Ως 18 χρονός πολίτης , εχοντάς υπάρξει και μέλος της σημαίας  ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΙ ΑΝΕΥ ΔΗΜΟΨΗΦΊΣΜΑΤΟΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΝΑ ΚΡΑΤΑΝΕ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΜΟΥ , ΠΟΥ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΧΥΣΕΙ ΑΙΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΕΚΕΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΟΡΘΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΥΜΑΤΙΖΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ. 

Η σημαία μικρέ Αμίρ ( που σαφώς δεν εισαι εσυ το πρόβλημα μιας και μιλάμε για παιδακι και θα πρεπει να σταματήσει η παραμικρή επιθεσή σε εσένα οπως προσφατα πραγματοποιήσαν ανανδροι στο σπιτι σου και στην οικογενεια σου.  ) δεν ειναι λαβαρο , ουτε παιχνιδι που κερδισες στον κουλοχέρι .  

Το προβλημα ειναι οτι η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕ ΤΡΟΠΟ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ , ΝΟΜΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΘΩΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ! 

ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΡΕΣΚΕΤΕ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΨΗΦΙΣΗ ΤΕΤΟΙΟΝ ΝΟΜΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΖΗΤΑΕΙ Η “Νεολαια του ΣΥΡΙΖΑ” τα Παιδια της διπλανής πόρτας των Εξαρχείων δηλαδή για να ξέρουμε και τι λέμε . ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΤΟΥ ΑΜΙΡ ! Ο ΟΠΟΙΟΣ ΣΩΣΤΑ ΕΠΡΑΞΕ ΚΑΙ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΣΕ ΑΛΛΟ ΠΑΙΔΙ ! ( Μαλιστα απο οσο μαθαινω ουτε καν σε Ελληνακι για να μην λετε)  ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΠΙΝΑΚΙΔΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ.

Η ΣΗΜΑΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ , ΤΟ ΞΕΡΕ ΚΑΙ Ο ΑΜΙΡ ΚΑΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ . ΑΛΛΑ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΤΟ ΚΟΜΠΛΕΞ ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΑΞΙΑ ΚΑΙ ΗΘΟΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ “ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΥΣ” 

NemesisHD

Τελευταίες εξελίξεις

Διαβάστε ακόμα