Ελληνικός Στρατός : Το κυνήγι του Τουρκικού θηρίου Στην Αν. Θράκη

Επειδή πολύ ηττοπάθεια διασπείρεται σε μεγάλο ποσοστό του Ελληνικού λαού , σκόπιμα απο τα Μέσα Μαζικής ” Ενημέρωσης” (΄η Προπαγάνδας) ήρθε η ώρα να μπεί μια τάξη.

Σήμερα , θα σταματήσουμε την εσωστρέφεια μας για λιγό και θα μιλήσουμε για τους φόβους και την ηττοπάθεια που Διακατέχει η απέναντι πλευρά.
Δυστυχώς μονό λιγοί απο εσάς, θα γνωρίζεται  οτι η Τουρκία τρέμει μια μαζική και ξαφνική εισβολή ( Blitzkrieg ) στην Ανατολική Θράκη απο τα Αρματά μας στον Έβρο.
 

 
Το σχέδιο απλό και θανατηφόρο.
Άμυνα και αιφνιδιαστική αντεπίθεση σε Αδριανούπολη και   πεδιάδες της Αν.Θρακης
Ειναί γνωστό σε όλους οτι η Ελλαδα και η Τουρκια διατηρεί εναν απο τους Μεγαλύτερους Αριθμούς Αρμάτων μάχης τοσο στο ΝΑΤΟ οσο και στον κόσμο με τους αριθμούς να διαμορφώνοντε ως εξης:
Ελλαδα :
1,745
Toυρκία :
2,445

Εδώ όμως βρίσκεται  και το πλεονέκτημα της Ελλάδος εναντι της Τουρκίας το οποιο είναι η ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΗ ΕΚΤΑΣΗ.
Η Τουρκία ειναι 7 φορες μεγαλύτερη σε εκτασή απο την Ελλάδα ,  δημιουργώντας της τεράστιο πρόβλημα ασφαλείας στα συνορά της . Αυτή η χαοτική συνοριακή διαφορά μεταξυ Ελλάδας και Τουρκίας κανει την αριθμιτική υπεροχή της Τουρκίας να πευτει στα Ταρταρά καθως στην Καλυτερη περίπτωση θα μπορέσουν να διαθέσουν  μόνο το 40% του Στρατού (οπώς σχεδιάζαν την 15 Ιουλιου αμέσως μετα το πραξικόπημα ) σε μια επιθετική κινησή εναντιόν της Ελλάδας , ενω η Ελλάδα περιπού το 80 % των διαθέσιμων δυνάμεων της . 
Αυτο ακριβώς έχουν στο νου τους οι Τουρκοι επιτελάρχες και στοχοποιούν μονο 18 μικρα νησάκια μας , δηλάδη περιορίζουν την ακτίνα δράσης των Τουρκικών δυνάμεων αλλα και την εκθεσή τους κοντά στις κύριες μονάδες του Ελληνικού Στρατού.  Σκοπεύουν να δημιουργήσουν θερμα επεισόδια και όχι να ρισκάρουν εναν ολοκληρωτικό πόλεμο με την Ελλάδα, γιατι γνωρίζουν οτι θα τον χάσουν (Οπώς παραδέχεται τοσο το ΝΑΤΟ οσο και η ιδια η Αμερική)
Eδώ το κύριο βάρος αντίδρασης μιας επιθετικής ενέργειας των Τούρκων στο Αιγαίο , εχεί να σηκώσει η 1η Ελληνική Στρατιά με κεντρικό Αξονά της , τον πιο ισχυρό σχηματισμό του Ελληνικού στρατού δηλαδή το Δ΄ Σώμα Στρατού , το οποιό μετα την αναχαίτιση των Τουρκικών επιθέσεων  στον Εβρό μεσω της καταστροφής των Βουλγαρικών Φραγμάτων , θα μεταφέρει τον πόλεμο στην ιδια την έδρα των Τουρκών στηνοντάς γέφυρες απο τις οποίες αιφνιδιαστικά θα ξεχυθούν εκατοντάδες Αρματά Μάχης και χιλιάδες στρατιώτες εναντιόν των Τουρκών οπου μετα την ηττα τους χωρίς ηθικό θα τρεποντε ατακτα σε φυγή υπο την απειλή των Ελληνικών όπλων , τα οποια μεσα σε 24  ώρες θα βρισκοντε εξω απο την Κωσταντινούπολη (καταστρέφοντας τις γεφυρες της ) λόγο του ιδιομορφού της περιοχής (τεράστιες πεδιάδες).
ΣΤΟΠ
Πριν συνεχίσουμε ας βάλουμε στο παιχνίδι και πολιτικούς παράγοντες.
1)Με αυτην την κίνηση ο Τουρκικός Στρατος χανει ηθικά ακόμα και αν εχει πετυχει την καταληψη νησιών οπως το Καστελόριζο καθώς απειλείται ξεκάθαρα η Συμρωτευουσά του Τουρκικού κράτους
2)Μια ξαφνική και τοσο σύντομη Ελληνική προέλαση απαγορεύει την οποιαδήποτε δυνατότητα ανεφοδιασμού με αψυχο και εμψυχό υλικο των Τουρκικών δυνάμεων
3) Η Τουρκια θα αρχήσει να δεχεταί ταυτοχρονές και συνχρονισμένες επιθέσεις απο Κουρδους , Συριούς και Αρμένιους  , κανοντάς ακομα πιο δυσκολη την δυνατότητα της να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά τον ΕΣ
Συνεχίζουμε : Το ΝΑΤΟ θα παψει να βλεπει την Τουρκια ως κυρίαρχο του Βοσπόρου και το πιο πιθανό ειναι να αναγκάσει την Τουρκια να παραδώσει τα στενα ειτε σε εμας ειτε να μετατραπουν σε αυτονομη περιοχή. Η πιεση αυτη στην Αν. Θράκη θα σειρει αναγκαστικα την ηττημενη Τουρκια σε διαπραγματευσεις οπου θα οδηγησουν στην επαναφορα ολων των νησιων που απεκτησε πισω στην Ελληνικη Κυριαρχια μαζι με την Ιμβρο και την Τενεδο αλλα και πολυ πιθανον να δωσει στην Ελλαδα και μεγαλο μερος της Αν.Θρακης και των Στενων.
Για αυτο οτι και να κάνουν οτι και να λένε παντα να ξέρεται οτι τιποτα δεν ειναι τετελεσμενο και ολα τα κρατη εχουν την αχχιλειος πτερνα τους. 
-Nemesis HD
Share
Translate »