ΥΠΕΘΑ: στόχος οι ισχυρές Ένοπλες Δυνάμεις για την προστασία της χώρας

Από Nemesis HD
1 Λεπτά Ανάγνωσης

Ισχυρές Ένοπλες Δυνάμεις, που θα παρέχουν πλήρη και αποτρεπτική ομπρέλα ασφαλείας σε όλο το εύρος της χώρας, από το βορειότερο έως το νοτιότερο άκρο της, έθεσε ως στόχο ο υπουργός Εθνικής Άμυνας (ΥΕΘΑ) κατά την επίσκεψή του σε μονάδα των Ενόπλων Δυνάμεων.

«Πρέπει να καταλάβουμε με πλήρη επίγνωση πού ακριβώς βρισκόμαστε. Μαζί με τη στρατιωτική και πολιτική ηγεσία του υπουργείου θα σχεδιάσουμε πώς θα προχωρήσουμε, ώστε να έχουμε ισχυρές Ένοπλες Δυνάμεις, που θα παρέχουν μια πλήρη και ισχυρή ομπρέλα ασφαλείας, αποτρεπτική για όσους επιβουλεύονται την πατρίδα μας, σε όλο το εύρος της Ελλάδας, από το βορειότερο μέχρι το νοτιότερο άκρο της», δήλωσε.

Ο ΥΕΘΑ σημείωσε ότι ενημερώθηκε αναλυτικά για τη φύση, τη λειτουργία και τις δυνατότητες του βασικού αυτού σχηματισμού, τον οποίο, σύμφωνα με το LarissaNet, χαρακτήρισε «ραχοκοκαλιά της αμυντικής και αποτρεπτικής ισχύος της Ελλάδας στον ηπειρωτικό της χώρο».

Στη συνέχεια ο υπουργός μετέβη στο ΕΚΑΕ και στο ΑΤΑ, για να ενημερωθεί «για τα ζητήματα της Πολεμικής Αεροπορίας, προκειμένου να αντιληφθούμε και να σχεδιάσουμε πού θα πρέπει να πάμε την επόμενη ημέρα στις Ένοπλες Δυνάμεις».

- Advertisement -
Κοινοποιήστε αυτό το Άρθρο
Η συντακτική ομάδα του NEMESISHD.GR